Kinderen krijgen
U wilt op een natuurlijke wijze kinderen krijgen, maar het wil jammer genoeg nog niet lukken. Voor veel mensen is het tegenwoordig heel moeilijk, soms onmogelijk, om op een normale manier zwanger te worden. Lees de informatie op deze pagina door, maak er gebruik van en u bent al een heel eind op weg naar uw natuurlijke zwangerschap. 
 

 

Onvruchtbaarheid man/vrouw
De problemen die ontstaan bij het zwanger worden, zijn te wijten aan onvruchtbaarheid bij man en/of vrouw. De oorzaken hiervan kunnen zeer verschillend zijn. Veelal heeft u of uw partner al uitgebreide medische onderzoeken ondergaan. Soms weet u daardoor wat medisch gezien de oorzaak van de problemen is, soms ook is er medisch gezien niets aan de hand, maar wordt u toch niet zwanger.

Zwangerschap
Vaak zijn de behandelingen om zwanger te worden, fysiek en emotioneel, erg  belastend. Een natuurlijke zwangerschap lijkt voor velen een bijna onbereikbaar ideaal.
Toch is het 9 van de 10 behandelde paren gelukt en u kunt daarbij horen.

Behandeling
Door het samenbrengen van traditionele Indiase geneeskunst met moderne westerse alternatieve geneeswijzen is gebleken dat 90% van de behandelde paren zwanger is geworden.
Na een inleidend telefonisch gesprek volgen vier tot vijf consulten van een half tot één uur. De benodigde middelen worden voor iedereen afzonderlijk samengesteld. Dit is nodig omdat ieder probleem en elk mens anders in elkaar steekt.

Kosten
Na een eerste intake-gesprek, kunnen wij u informeren over de kosten.
Bij behandeling van man en vrouw tegelijkertijd wordt een korting verleend van 10%.

Mocht u nog vragen hebben over de behandeling van vruchtbaarheid,  neem dan contact op via telefoon of gebruik het vragenformulier.  

    
 

Aijsa Ustad

Telefoon  Nederland 06-22411761

Telefoon  Belgie   0031622411761